Torsdag

Skytten
Runt den tionde är det dags att sätta upp farten.
Det är dags för lite underhållande vårnöjen så att inte årstiden känns för seg och tråkig.
Om inte annat så kan du ordna en temafest som verkligen blir en succé.
Vanligt nöjesliv duger också bra. Det är viktigt att du skrattar och har roligt.

Kärlek/sex: 3
Kul/nöjen: 4
Tur/pengar: 2


Haha tråkigt horoskop väll, skrattar ju nästan hela tiden ja så det är väll inga problem att skratta och ha kul för mig xD..
Men sen så fann jag detta och blev genast på mycket bättre humör:D






Skytten utstrålar positiv energi, förändlighet och storhet. De är även väldigt vidsynta och intelligenta samtidigt som deras lust för att upptäcka nya saker gör dem till perfekta partners och kompanjoner.

De är även expansiva och väldigt törstiga på kunskap, allt i från naturvetenskap till skämtartiklar. Skyttar kan ägna timmar åt att planera "det perfekta skämtet" som senare inte blir så lyckat när de helt och hållet glömt bort detaljarbetet. Skytten är nämligen en mästare på att göra upp storslagna planer men struntar sedan gärna i att ägna sig åt detaljerna. Om detta är medvetet eller inte tycks man aldrig få reda på.

Några favoritartiklar från webbutiken är knallraketerna, blodtvålen, agentpennan och teaterblodet, då dessa lämnar utrymme åt deras storslagna planer.

Om man besöker ett hem eller ett rum där en skytt bor så bör man inte förvänta sig någon som helst ordning då han/hon mycket hellre ägnar sig åt filosoferande uppgifter och tänkande. Jordnära uppgifter som att städa och att hålla ordning blir ofta lidande.

Den personliga friheten går före det mesta och en skytt måste få utrymme till att fritt utveckla sin personlighet. Detta görs helst genom diverse aktiviteter såsom skrivande, motion och genom att utveckla sin mångsidighet genom att gå på maskerad. Favoritdräkten är den viktorianska vampyrdräkten som lämnar utrymme åt storslagen planering. I allmänhet är skyttar väldigt trevliga som personer, generösa och pålitliga. :)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0