Halloweeen!!

Buu buu, idag e de Halloween då och jag och Hanna ska till Karlsta å festa loss, vi kände verkligen inte för att gå på tiki eftersom de kommer vara så j*vla överfullt som vanligt så vi drar dit iställe å de ska bli skiit kul. Robin har ju inflyttningsfest som vi drar på när vi kommit till Karlstad sen blire kanske ut på krogen eller nått beror helt på hur kvällen artar sig;) Ska sitta utklädda på tåget till Karlstad och supa med haha får se hur bra de går me de, kanske bara kommer till Kil vem vet haha;)  nej då men får nog skärpa till oss, lite iaf!!

Ni får hålla utkik imorn för då kommer de bilder sen kvällen;D


Kulit, flummit, gottit:)

Igår kväll var jag med Liisen å Pissi och vi flumma så mycket hela tiden att jag tror alla tre fick sexpack, skratta åt allt och lite mer ungefär haha härlig den där känslan när man bara skrattar och flummar hela tiden åt allt;D hihi..
Sen åkte jag med min kära Jocke hem till honom och så satt vi och drack glögg, första för iår dock och de var mycket gott!!:)

Idag gick vi upp lite över 9 och började städa och tvätta kläder eller jaa Jocke gör de, jag diskade iaf;P eftersom hans mamma kommer sen så ville han såklart ha nystädat. Är meningen att jag och Emma ska iväg å träna nu vid 12 med men verkar inte som att de blir något eftersom Emma är nu iväg och tar denna hemska vaccin spruta. Så de spörs å se e ju inte hela världen om vi inte tränar idag heller eftersom vi ska göra de imorn med.

Ikväll blire att äta mat med Jockes mamma och pappa och ha de lite trevligt:)

pussisar på er eller nöe;P


Färgar håret

Tjingeling, håller på och färgar håret för det var tämmligen behövligt, e ju inte så kul å gå runt å se flint ut högst upp i hårbotten liksom e ju blond från början ni som inte visste de;) I morse var jag iväg och tränade BodyPump med lite jobbigt de, blir typ helt skak i kroppen efter ett sånt pass hehe.. Får se vart resten av dagen bär av, inga planer än så länge iaf så är öppen för förslag:)  Tjo hej!!

                                                                                          
                                       Denna hårfärg använder jag mig av fast Blackbrown då:)


Gustavsvik:)

Tjo flöjtars fölkens:) sitter nu här och är äntligen hemma efter en hel dag på Gustavsvik, är så j*vla sleten men de vare värt för hade skiit kul:D gött å få baska av sig och eftersom jag var iväg med Jocke, min lillasyster och hennes två kompisar så vare liksom inte sitta still utan då vare basking som gällde hela tiden, men så ska de va de tycker vi om!!:)

Och imorn blire iväg och träna BodyPump med brudarna kl 12 så de e gött, älskar verkligen när det händer saker så man får utsöndra sin energi, hatar att sitta still och bli rastlös, ni vet vad jag menar ni som verkligen känner mig för ni har ju varit med om det några gånger tror ja hehe; ) men men så ärrä!!
Nej nu ska jag faktist dra mig mot sängen, trooot eller ej men är som sagt såååå sleten så det ska bli gött nu, NattiNatti på er:)      <3


:)

Sitter här hos min going och lyssnar på när han spelar gitarr och sjunger, riktigt duktig är han, blir lika rörd varje gång!

Idag har jag inte gjort allt för mycket, känns numera som måndagar är söndagar ungefär för det händer nästan mindre på en måndag än vare gör på en söndag:P Har iaf varit och hört mig för om extra jobb så nåt nyttigt har jag iaf gjort idag, inte dåligt de.. Varit mesta dels trött idag eftersom vädret är gråare än jaaa jag vet inte vad, det är tämmligen frustrerande ibland men men man får stå ut någon gång kommer väll solen och värmen tillbaka:) Imorn händer det iaf lite mer för imorn ska Jag, Jocke, min lillasyster och hennes två kompisar dra till Gustavsvik, får väll offra sig lite och ställa upp när barna har lov och de va ju inte igår man va där så det ska bli spännande, får man baska av sig lite med hihi;) 
Ha en trevlig kväll ni som läser:)

Tjaaooo!!  


Helgen!!

Tjoohosan!! Eftersom jag har haft någonting att göra hela helgen i stort sett så har jag inte skrivit förrens nu plus att jag även var skiit trött och bakfull igår:P
I lördags var vi iaf ett gäng i Boda Borg (Boda Borg är för den som inte vet, liknande fångarna på fortet) men eftersom Linda och Hanna var nära till klapp så fick vi ingen stämpel, såå duktiga var vi haha men kul hade vi iaf som fan:D.. När vi kommit tillbaka till stan drog vi på fest en sväng till Lisa och sen drog vi på Tiki, och där vare ju som vanligt höhö.. Kvällen slutade väll inte riktigt lika kul kanske men men så ärrä!!...

Igår var jag med min Älskling hela dan och lagade tacos och såg på film och hade de riktigt mysigt:) De va min helg!!

Pussspuss'


Här kommer lite bilder sen helgen, blev bara några på vägen dit sen glömde ja visst bort å ta kort, hoppsan;P













Idol

Tjoo frääs sitter hos jocke pocke i hans lägenhet me Liiisen(louiiseandersson.blogg.se) och tittar på Idol just nu, har flötat oss lite med chips, noblesse och coca cola:) Pissi var här med men hon gick hem för ett litet tag sen, lilla plickan var trött å nervös hon inför imorn hihi;) kommer gå så bra så ska du se!..

Måste ju bara säga när vi ändå tittar på Idol att han Rabhi eller va fan han heter, bögen me ljus röst iaf, han suuuuuger verkligen förstår inte riktigt va som hänt me denna jury för tycker inte dom är något bra alls, får nog rensa öronen tämmligen e ju nästan skämmit baske mig!! Å tydligen så får hela Sverige också rensa sina fucking öron för nu sitter ju Eddie löst igen, e ju Rabhi som inte kan ta en ton för fem öre!!... men men jag kan ju tyvärr inte styra över vem som åker ut eller inte, nu har jag sagt mitt om detta Idol:P

Idag har jag iaf varit riktigt hurtig, var uppe klockan 6 för jag och Emma skulle på spinning sen pumpa vi lite i gymmet, vi åt även frukost på hälsokompaniet, mycket mysigt faktist, betala 40 kr och ät så mycke du vill. Satt där och myste och åt denna frukosten i lite över en timme haha sen så drog vi vidare till solariumet och ville få lite färg och de fick vi tämmligen eftersom vi kletade in oss i nån smörja som man skulle få total bränna av haha gud vilka grejjer. Har inte hänt så mycket mer var hemma hos mig förut jag, Louise, cissi och mamma å pappa och åt thai mat som va så stark så läppera glödde och pappa dröp de svett om hehe;)

tack å hej för ikväll..


Tämmligen!!

Sitter här å blev helt plötsligt jävlit partysugen får baske mig bli en redig fylla te helgen tror ja, å eftersom Linda frågat om ja ville me te Boda Borg så ska ja tämmligen bli med!!:) E sugen på något riktigt kul att göra på Halloween med, någon riktig brakfest där man kan klä ut sig å bara ha allmänt kul;D men men man får ju se hur de blir me de, blir säkert detta jävla tiki ändå, eftersom alla har så dåliig fantasi verkar de som!..:P

Idag har de som vanligt inte hänt särskilt mycket, eftersom vi bor i lilla Arvika där den ena har tråkigare fantasi än den andra när de gäller å hitta på något ungefär, nej då nu ska ja inte va så negativ men har iaf varit hos Cissi å hjälpt henne bärt ner lite saker från lägenheten ner till förrådet eftersom hon e ny inflyttad och inte riktigt kommit i ordning än:) å nu sitter ja här å har precis ätit, ska snart åka tillbaka ut te Cissi å hämta henne för vi ska åka ut en sväng till Louise å Kicki på auktion där dom jobbar idag så puss å hej nu ska ja dra mej :)   



Jocke<3

 

                                            


Jao jao..

Då sitter man här då max uttråkad, får snart damp för händer inget om dagarna längre e så jävla jobbigt att vara arbetslös så de finns inte. De som man gjorde på helgerna förr när man gick i skolan eller jobbade gör man nu under veckodagarna hela tiden så därför blir de svårt att hitta på nått kul när väl helgerna kommer, måste va något lite mer händelserikt för att man ska tycka de e ok typ, ille men så känns de:P..

Aja men ska inte sitta här å låta tråkig, har iaf varit på öppet hus idag på arbetsförmedlingen, de va ju bra av mig:) sen åkte ja å älskling hem till honom å lagade mat, och sedan åkte vi in till stan igen runt 6 tiden och så släppte jag av han hos Palle och Marcus och ja åkte vidare hem till mig för att vänta på att Louise skulle komma, och så satt vi å krångla me en cd som Louise skulle bränna ut men allt bara gick öt helvete så båda blev typ på dåligt humör ett tag, tills vi kom på att vi skulle dra te Linnea och där satt vi inte allt för länge för hon och Daniel skulle till roof å se på fotboll så då drog vi hem. Å nu sitter ja här å önskar att någon bara kunde plinga på dörren å säga att "ja vi har värsta buset på G" ir nått hehe, så nu får någon ta å göra de helt enkelt ;D haha!!

//Bina Böna

Busbilder sen studenten:D














Bilkurragömma

Ja då fölkens igår vare bilkurragömma på G, å då tror ja att ni undrar va fan e de:P joo de går till som så att man samlar ihop ett gäng bilar och bestämmer inom vilket område man ska hålla sig innanför, å så åker en av alla bilar iväg och gömmer sig och när den bilen har hittat ett riktigt bra gömmställe så får resten av bilarna som är med ett var sitt sms me en ledtråd, å så fortsätter den bilen som gömmer sig skriva ledtrådar till de andra bilarna tills dom andra finner den gömda bilen, e svårt å förklara å låter säkert skiit tråkiit å töntit men de e skiiit kul ska ja säga er, roliit tidsfördriv här i värmlands skogar ;D haha.. Så denna lek höll på till ca. 4 i natt hehe kulít kulit:)

PANGkakor

Hehe jaa då har man precis ätit PANGkakor då haha, Louise satt å skrev de förut på sin facebook att hon satt å såg på när ja å Jocke åt PANGkakor å de va riktigt kul tyckte vi, bröt ut i världens asgarv hehe;D.. Idag har jag och Louise iaf varit nere å fixat massa braiga grejjer, varit på arbetsförmedlingen å sådana saker;P inte för att de spelar någon roll om man varken är inskriven eller utskriven därifrån för får fan ingen större hjälp därifrån ändå, förutom att man ska få pengar efter 3 månader som dom säger när man skriver in sig där men idag fick vi reda på att de inte alls e efter 3 månader utan de e efter 3 månader du får kallelse om ett möte för att kunna få pengar efter 4,5 månader såå jaa va säger man, jävla skiit ställe!!.. Har även varit ute å gått me Louise i 1,5 timme, duktiga vi:) och så gick vi förbi OK påvägen hem för att köpa grädde å sylt för att sedan åka ut te JockePocke å äta pannkakor (PANGkakor) å de va mycke gott. Jag och Louise satt å glodde lite på the dudesons, inte litte stöllige dom hehe.. men nu har ja faktist inge mer vettigt å säga för nu ska ja ta å krypa ner brevid min Jocke och sova<3
Natti Natti på er!!!


Tjingeling

Tjingeling tjingeling! Sitter nu hos min älskling och har precis sett på Rush Hour och åte skinkrulle, fast va inge gott och ja blev arg för att denna pizza göbben glömt ost i den så slängde typ hela min men Jocke är ju inte lika kräsen som ja så han åt upp hela sin iaf som tur va:) Annars har inte min dag idag varit särskilt händelserik, varit med Jocke hela dagen iaf och så tog vi bilen till seven å köpte kaffe och tog en mysig bil tur;) men nu ska ja kila för vi ska sätta på Rush Hour 2, lika bra att se alla när man ändå e inne i Rush Hour nu liksom;P
Puss å hej leverpastej eller nöe...:D

Busbild



Får väll lägga in en rolig bild då så de inte blir allt för tråkiiit kanske ;P

Tämmligen Irriterad!!

Vette fan varför ja e så irriterad men, nånting e de nog fast jag inte riktigt e medveten om vad än kanske:P hm.. jobbit e de iaf!! tänkte att man kanske skulle supa skallen av sig, kanske blir lite bättre då eller så blire sämre vem vet, värt ett försök kanske.. hm, aja har iaf varit i Skåre en sväng idag å tittat på när min kära lillasyster spelat handboll, dom förlora första å vann andra så de va niiiice!!! Har precis kommit hem nu iaf efter att ja kört runt på Jocke som skulle å hämta öl å sen iväg till nån fest, kul kul för han, själv vette fan va jag ska göra ikväll, ska iaf snart iväg på 50 års kalas Jippe Hurra, sen ska ja leka me Louise å Emma så vi får väll se va vi hittar på för bus, blir väll antagligen på bättre humör när ja träffar dom får vi hoppas iaf annars blire synd om dom haha ;)
men men ska iaf kila nu måste väll göra sig lite fest klädd kanske när de e kalas höhöhöhö!!.....
Byebye!! 

Jag & Älskling på min student

Jag & Jocka på min student :)


Var bara tvungen att lägga in denna vackra bild ;D

Fredag

Ja men då ni fölkens vare Fredag igen då.. Vaknade upp hos min älskling klockan 9, skulle bli me mamma på stan innan hon börja jobba vid 1 därför va ja tvungen å gå upp så tidigt, men kom ändå inte iväg till stan förrens kl halv 1 så va tämmliiigen irriterad!! Körde mamma till jobbet å åkte sen hem å väntade på att louise skulle komma å hämta upp mig för skulle även bli me henne på stan;P Så vi drog å lämnade in några skor sen gick vi å fikade, sen åkte Louise hem för hon skulle äta å jag gick till Sköna Rum där Emma satt å klippte sig så fint:). Å nu sitter jag här å väntar på Louise igen å att klockan ska bli runt halv 8 för vi ska på bio, sen får vi se vart resten av kvällen bär av, inga planer än så länge iaf förutom att mina kusiner från Stockholm kommer hit å se ska bli kul eftersom de va riktigt längesen ja såg dom:) 
Take care, babbadooo!! 

Oslo

Tjabba Tjena Hallå nu har Bina äntligen varit duktig å sökt massa jobb!
 Jag och Emma var i Oslo igår och sökte massa olika jobb på barnehage, glitter m.m. så de spörs nu om någon hör av sig bara, så sitter nu å bara hoppas på de iaf eftersom jag och Jocke redan har en lägenhet i Norge som bara står tom just nu. Så hela dagen igår gick åt till att åka runt å söka jobb, sen var vi på något ställe vid Karl Johanns Gate och fikade, sen strosade vi bara runt längs Karl Johann och vi var även nere vid Akersbrygge, inte lite mysigt och fint där:). Var även menningen att vi skulle ha sovit över där hos mina släktingar men eftersom vi blev färdiga med allt under en dag så sket vi i de å åkte istället hem:) detta va allt från mig och min jobbsökning i Oslo, tack å hej för mig ;D


Klockren Bild ;D

Klockren bild ;D

Lördag

Jaa ni fölkens då vare Lördag då, så nu blire snart bolage, måste bara vänta på min kära Jocke att han ska bli färdig å komma till stan igen och även att Louise ska komma hit:)
Ikväll är de Dildo-party som linda arrangerar, så de ska bli skojjsit å se hur de slutar;) blir även en sväng till Roof eftersom de e fotboll som dom visar på storbilds skärm, så stämningen ligger nog tämmligen på topp där ikväll!!
Sen får vi se vart kvällen bär av, blir kanske några varv i bil eftersom Jocke har fått körkort:)

Ha en nice lördag ni som läser;) 



tjenare tjenare tjenare!!

Ja men då sitter man här hemma helt själv å har baaaap tråkigt för Louise har lämnat mig å åkt på kalas, dumme dig!..
Har iaf varit iväg å tränat lite i gymmet å simmat idag me Louise, sen va vi hemma hos mig å gjorde oss iordning å drog sen ner till Sunday å fikade:) å nu sitter man här å bara väntar på att något ska hända, väntar iaf på att Kicki ska höra av sig för vi ska kanske dra en sväng te sporthallen å glo på innebandy, spännande spännande!! Får väll se när Louise hör av sig sen me å vill bli hämtad från detta otroliiigt roliga kalaset hon skulle på hehe ;P Aja men detta va allt från mig, inte för att ja har nån som läser mina inlägg än men ändå HAHA!! ;D  

puss i ljumsken

Första bilden

Härlig gruppbild från hamnfesten :D

Jahaap!!

Jahapp då satt man här då och skulle försöka lära sig lite om hur man gör ens blogg lite finare och så, men fattar ju inte ett jävla piss av de här så LOUISE JAG BEHÖVER HJÄÄLP, TACK!!! :D...

tjohooo!!

Ja då har man skaffat sig blogg då jag som sa att jag aldriiiig skulle ha de. Men men man kan ju alltid ändra sig ;D.. Vem vet man kanske blir lika känd som Blondinbella i slutändan e ju alltid värt ett försök eller om man kanske skulle ta å bli lika bitchig som Kissie, då verkar man ju ändå komma rätt så långt på vägen:D..
Nej nej men kanske ska ta å berätta lite vad man har gjort i kväll då, har varit med Louise och myst, tittat på film och mummsat massa godsaker;D gooott!! Och jamt nyss kom min Pelskling och Kimo hem från Gustavsvik så nu e det bäst man är lite social mot dom!.
Puss å Krääm Skumbäänään :D 

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0