Myskväll..

Har precis kommit hem efter en myskväll med bakad potatis och baconröra, med Linda, Hanna och Mickaela och så satt vi och såg på någon svensk film som hette något med vinter bla bla bla kommer inte ihåg, vinterkvarteret eller nåt haha;D den va bra iaf, och de va mycket mysigt och trevligt:)

Och tidigare under dagen har vi bara ängnat oss åt shopping, hann med både Arvika City and Challa;D haha.. Så har köpt mig en ny tung piercing och så fick ja äntligen tag i min kära hatt i Challa, pärry väll!!
Nej nu blire sova, ska jobba i stort sett hela dagen imorn, kul kul:P Natti natti mina vänner;)
Pussss


Drygt..

Sitter och väntar på att Elin och Louise ska bli färdiga med de ena till de andra så vi kan ha våran myskväll någon gång och så jag får köpa pizza, göttans väll såhär på Söndag efter en hård helg då man körde två dagars;) Börja bli så rastlöös med, som vanligt:P höhö.. Nej men får väll dryga ut tiden med att lägga upp lite kort sen julhelgen kanske:)

Julafton


Morbror Roger


Farbror Jörgen


Tomten;)


Mormor och Tomten


Syrran får julklapp av Tomten :)




Vår gran, blev icke så bra bild dock eftersom blixten bländade allt ;) hehe

Juldagen, förfest hos Linus


Hela Ligan :D


Louise, Helen och Daniel :)


Emmsan :)

 
Linus, nyduschad och fixad


Linnea och Daniel, ser dock inte så muntra ut men de va dom att;)


Me and Lojs ;D


Haha kul kort


Hehe de e härligt de e härligt!! Tänk egentligen hur de e på fyllan, alla vill vara med på kort, hur fort man tar fram en kamera så är alla där ;) hehe men de e ju roligt

Annandagen, förfest hos Jonas


En liten bit av Jessica, sen Linda och Hanna;)


Torbjörn och Björn hehe


Spela Fia med Hutt också ;)




Hehe tror Liisen va lite sleten här i början ;)


Och så lekte vi charader, här är Linda en lampa ser ni väll haha ;D


Haha Hanna ser nästan rädd ut och väldigt fundersam när hon tittar på Lindas lamp konster;)








Nu kom de mer folk här, Sandra bland annat;)


Och Kicki:)




Linnea e taggad :D




Hehe goa å glada


Busiga ;)


Nu kom Balooo med :D


Men Per inte förstör du väll Lindas dyra fina skin handskar ;P hehe


Nej du ska inte äta upp dom heller!! :P




Kvällen avslutas med ett kiss kort på Mickis Fiskis, den bjur vi på ;D





Hej i mitt vinterland

Tämmligen vinterland här iaf, har ju snöat hela natten så e skiiit mycke snö, var lite jobbigt att gå i inatt med högklackade skor, tror tårna va halvt av på mig när jag kom in sen:P.

Var iaf en lyckad kväll, med mycke dans och skratt iaf från min sida:D hehe.. Så därför så blir det ut idag med, blir fest hos Hannas pojkvän sen vet jag inte vart kvällen bär av riktigt, men är ju nästan roligare att inte veta de så de blir som de blir helt enkelt;) take care babbadooo

                     


Juldagen:)

Juldagen idag och party party väntas, måste bara fixa något att dricka med för så smart var ju aldrig jag liksom så jag tänkt på de tidigare men men brukar alltid fixa sig på något sätt i slut ändan ändå;)

Var uppe klockan 10 imorse med för varje år på juldagen så är vi iväg och äter frukost, eller brunch kanske man kallar de ingen aning vi åt mat iaf, och det är alltid hos mormor och morfar klockan 11 på juldagen och typ hela släkten är där, tradition tradition men de är ju trevligt:)
Nej men nu ska jag rensa min kamera så fler bilder kan tas ikväll, för de blir säkert en hel del;D hehe..

Ha de så kul ikväll alla, för antar ju att dom flesta ska ut idag eftersom det är juldan;) pussss


Mycket trevlig och mysig julafton

Jaa, då va denna julafton redan slut för i år då, men ska inte låta negativ för fick så mycket fint så, fick allt jag önska mig tror ja så ja ska inte klaga:) har varit en väldigt mysig och trevlig dag iaf, synd den går så fort bara, men jultomten hann iaf förbi på snabbt besök så de va ju ännu trevligare förutom att denna masken han hade på sig inte var den finaste precis men men var en tomte iaf;) Just nu står iaf Michael Jackssons skiva på högsta volym i mitt rum för lillsyrran fick de där samlings albumet, kan ju ta och berätta lite vad jag fick då när jag ändå är i gång;)

fick tre par vantar(så nu slipper ja verkligen frysa om händerna;P), sen fick jag mysiga sockor, en ny plattång(mycket behövligt), den nya Christina Aguilera parfymen, presentkort och pengar, kläder, morgonrock (svart mysig :D), smycken, va väll lite mer små plock och sådant men har fått en liten inblick i vad jag fick iaf;)

Ha en fortsatt trevlig kväll/natt, pussspuss


Good Juul allesammans!! :)

Det är den 24 december, och julafton är här. Alla barn är glada och förväntansfulla när dom ser alla julklapparna ligga under granen där, men inga julkappar öpnnas förrens Kalle Anka har gjort sin årliga konser, iallafall inte i sveders familj för här rubbar vi inga traditioner bara si sådär.
Nej nu får jag nog chila iväg för att hjälpa mor och far med det långa julebord vi har, sen blire det att mysa under filten så man slipper frysa när man tittar på Kalle Anka och hans vänner springa runt och hålla varandras händer, och önska alla en God Jul och Gott nytt år så ska ni få se att alla få en bra och trevlig jul i år :D



   


E.M.Ds nya jul låt


23 december

Idag är det dan före doppardan och lika stressigt som varje år med alla julklapparna och all handling av julmat i sista sekund, att folk aldrig lär sig, men är väll det som hör till med tycker många, stressen som blir och springa runt på stan som yra hönor och möta andra yra hönor som är i samma situtation typ hehe;) Fast jag var ju också seg i år med att bli färdig med alla julkapparna så ja ska egentligen inte säga något men som sagt är ju lite mysigt med.

Resten av kvällen kommer nog bara tillbringas hemma med att klä granen, dricka lite glögg och smakprova skinkan någon gång i natt när den blir färdig för vi blir aldrig färdiga tidigare med skinkan här hemma hehe.. Sen blire väll att städa det sista med så att det är riktigt snyggt och prydligt imorn när alla folken kommer, blir riktigt många i år så de ska bli myspys.
Men har faktiskt inte dom där förväntansfulla känslorna som man brukar ha, eller iaf som jag haft tidigare år, kanske beror på att man håller på att växa upp och blir äldre eller så är det bara pågrund av att jag jobbat så mycket på slutet och att jag inte har något vinterlov längre för det är ju faktiskt första året som jag inte har det;) men men så kan de va, ha en bra daa före doppardan iaf då, eller kväll blire ju nu;) hehe 
Pusss


Natti Natti

Natti Natti nu blire sängen alltså, jobbade tom med över en timma förut så e MAX sleten. Ska få massage av syrran nu med så e bäst å skynda;) hihi Pussss♥


Goo Mööra Goo Mööra

Sitter och lyssnar på Belief med Gavin Degraw inte litte bra låt:), precis åte frukost med, så snart ska ja hoppa in i duschen för ska jobba 1 till typ halv 9, kuuul!! Lär iaf bli stressigt ikväll och jädrigt mycket folk, alla ska väll julhandla mat idag:P blir inte mycket annat av denna dagen än att jobba, inte litte dumm tid att jobba på tycker ja, hinner ju inte göra nått innan man börjar och heller inget när man slutat men men blir CASH iaf!!;)

Igår var vi i Charlottenberg med, jag mamma och mormor, jag shoppade upp alla min födelsedagspengar, fick två par skor, ett par thights och en tjock gossig tröja:) sen köpte jag iaf färdigt julklapparna till syrran så har BARA kvar till mamma, pappa och Jocke, blir te å springe som en stölle runt på stan på Onsdag iaf hehe härliit!!
Nej nu ska ja hoppa in i duschen, see yah!!;D


God kväll!

Dreeet va trött och sleten jag är, märks att man inte är van att jobba och slita ut sig iaf. Sen så va jag ju faktist ute en sväng igår med, var hos Linnea och drack lite glögg och spela fifa hehe sen så blev de ner till Rajjens och bowla, mycket trevligt, sen hem till Linnea igen på efterfest och då blidde de visst lite mer folk än vare va på förfesten och jag som knappt sovit något under veckan och jobbat somnade självklart hos Linnea i soffan och vaknade efter en timme och då va klockan närmare halv 5 hmmm kanske ska börja tänka på reffrängen och börja knalla hemåt, öhh jaa de gör ja;P..

Och idag har jag och Jocke varit i Årjäng hos hans mormor och morfar där vi blev bjudna på mat och efterrätt, mycket gottit:) nej men nu ska ja lägga upp lite kort sen jag fyllde år med tänkte ja;) sen ska ja sova för börjar jobba 7 imorn, de e härliit de e härliit!!!



Hemma hos mig, Linnea Daniel och Emma :)


Linda, Louise och Hanna, söta små flickor:)






Föölkens:)


Kenny:)


Gött me mat ja, tyckte Emma iaf;)




Haha Hanna e på G ;D


Söööta:)


Hejsan Hoppsan Louise ville va me på bild iaf;)








Men Emma va görru där nere, vi bowlar nu, inte leker bääbiisar xD


Börjar förvränga ansiktena mer och mer här nu tycker ja ;P hehe




Nej nu börjar de barka här :P






Haha jaa va säger man, de har barke helt enkelt;D


Såg fanimej inte så full ut ändå, de e ju helt otroligt, 1-0 till mig xD


hehe göllit! Levi och Emma på Tiki


Har tydligen toge kort på kön ut från Tiki, inte vet ja varför men de va väll roligt, antagligen då iaf ;P









Lörda vare idag:)

Tjoo fräs idag e de ju Lörda och hittils har jag inte gjort så mycke mer än att jobbat, träffa pelskling en sväng förut me:) sitter nu och väntar på mat iaf sen bär de av till Linnea där de blir lite alkoholik, maybe soon we get out too, but that going to märkas under kvällen helt enkelt, spörs å se, ingen ide att planera kvällen ibland, brukar fanimej bli roligast då ju;) men men blir inga kort från min fördelsedag idag heller, hinner inte, jöbbiiitt!! Nej men om en skulle körke öpp nån gång så en kommer in party moode;D hehe
Ha en pärry Lörda:) ♥


Fullt upp vare här ja;P hehe

Tjenare Tjenare gott folk, har ju tyvärr inte skrivit något på hela veckan och inte heller lagt upp några kort sen i helgas när jag fyllde år men det kommer så fort jag får tid, jag lovar. 
Har verkligen varit fullt upp denna veckan har jobbat från Måndag till Onsdag och på Torsdag åkte jag till Oslo för att söka jobb och även träffa två kompisar som redan bor och jobbar där, så jag åkte tåget hem förut vid 4 ungefär så var hemma runt 6 sen direkt iväg på julbord, blev upphämtad på tågstationen tom. så hann inte ens fixa till mig efter resan, och nu sitter jag här och äntligen har lite tid över för att skriva innan jag ska lägga mig som jag snart ska göra eftersom jag ska upp tidigt imorn och jobbaxD hehe härliit härliit, men sen är det äntligen helg för mig med och lite lugn, älskar i och för sig när det händer saker hela tiden, så man inte bara sitter still på rava åå glooor, men måste ju hinna andas ut någon gång med hehe;)
Men som sagt ska försöka lägga upp bilderna sen jag fyllde år så fort som möjligt eftersom de va en del roliga kort de hanns med att ta, så ska att hinna med de imorn;) nej nu ska jg sova, hade så bra!! Natti Natti
Puuuusss


Bina 19 år :D

Hejsan Svejsan idag fyller Bina år så jag e på topp, ska bli en riktigt rolig kväll med mycke folk, mat och bowling, kvällen avslutas nog på Tiki;) Har fått allt ja önska mig tror ja av min kära släkt och min familj, som även kom med frukost på sängen till mig imorse hihi:) 
Ikväll har ja bjutt alla kompisar på mat, så dom dyker upp runt 6 halv 7 så då börjas alkoholintagen bara öka mer och mer haha xD härliit härliit!! Nej men nu hinner ja inte sitta här å tööla, måste ju börja förbereda för kvällen;)
Men ni får hålla utkik imorgon efter kort på kvällen!
Ha en bra Lörda, de ska iaf tämmligen ja haxD haha pusss♥


Torsdag

Idag är det Torsda då och sov rätt så länge, tämmligen trött märkte vi!:P Sen ringde mamma vid 1 ungefär och fråga om vi skulle dra ner på stan och fika så det gjorde vi, sen gick vi runt och kikade i ALLA affärer i hela Arvika som tog en kvart eller nått hahaxD positiva klubben här idag, eller inte:P.. nej men kikade lite på saker jag önskar mig och så eftersom jag fyller år på Lörda, hoppas allt blir som planerat bara.

Nu sitter jag och försöker dryga ut tiden tills maten är färdi, blir lite svårt de när man är så hungrig bara men;P Sen efter maten blire träning med Emma och efter träningen ska vi dra till Cissi och se på film och färga håret och dola. Det är nog allt som händer idag kan ja tro.
Take care fölkens!! ♦


hmmm...

jaa ni va säger man, skulle kunna skriva massa just nu om detta va en dagbok men nu e de ju inte riktigt de men har en del på hjärnan, fundilerar lite samtidigt som ja blir lite små irriterad och trött på saker och ting, men ska inte dela med mig mer av mina tankar och tycken nu tror ja:P men vi avslutar kvällen med en dikt om livet tycker ja...

Livet är skönhet, uppskatta det
Livet är en dröm, inse det
Livet är en utmaning, möt den

Livet är en plikt, fullfölj den
Livet är en lek, lek det
Livet är en sorg, känn det

Livet är en sång, sjung den
Livet är en kamp, acceptera det
Livet är ett äventyr, riskera det

Livet är lycka, gör det till det
Livet är ett pussel, lägg det
Livet är möjligheter, anta det

Livet är en mission, fullfölj den
Livet är livet, lev det fullt ut.

så ärrä.. bra skrivet! Natti Natti


Nelly.com

Tja tja sitter här och glor lite på Nelly.com, blir ju litte jobbigt för finns ju så mycke snyggt man vill ha, får hoppas tomten tycker jag varit snäll nog i år och kan me denna hemsidan så kan jag ju skriva till de på önskelistan;) hehe..








Mycket söt liten väska :)


Mycket snygg väska ;)

Så nu har ni fått lite smak prov av Nelly.com för dom som inte varit inne och kikat och även vad jag önskar mig av tomten i år hehe ;) 


Kuul väll!!;D

ElfYourself - Singing ElfYourself  Haha får även lägga in denna länken då eftersom vi e så söte;D

Meget trött!!:P

Tjo flöjt, sitter här och har precis sagt hej då till Cissi och Louise och precis innan där vräkt kvälls mat för 5 ungefär haha gööött;)
Idag har ja inte gjort speciellt mycke alls bara varit me baby och varit slöa typ, fixat lite små saker har vi gjort me så litte duktiga har vi att vare idag ändå;P

Imorn blire upp tidigt till arbetsförmedlingen, j*vla skiit ställe måste ja bara säga... sen blire väll lite planering för onsdagen, e meningen att ja och Jocke ska åka te Norge och söka jobb så hoppas de blir av nu, behövs verkligen.

Börjar bli så jävla irriterad me på att ja inte finner min kamera sladd för tänkte ju att ja skulle lägga upp lite bilder men de gick ju tydligen inte för sig de, liiiite frustrerande såå men men får väll få ett utbrott eller två så dyker den väll upp till slut;) hehe. Fyller ju år till helgen med och då blire kort tagning minnsan så får hoppas på att den dyker upp under veckan iaf då;)
Nej men nu ska ja dra mig mot sängen börjar bli så inni h*l*e*e trött, Sov så gott, Natti Natti


Jocke♥


Tröööött!!

Fan va trött ja är, är verkligen inte van att gå upp på möran längre och jobba, har gått upp 2 dagar i rad nu riktigt tidigt och jobbat och de känns nu kan ja säga hehe ille väll!! Gött å få in lite rutiner igen är de iaf:)

Måste iväg och hitta på nått tills klockan halv 8 för ska iväg till Karlstad då på bio ska bli mys pys, ska se New Moon men om ja ska orka hålla mig vaken tills dess måste ja göra nått, så funderar på å fixa till mig lite nu och sen ringa Jocke:) får vi se om han kan liva upp mig lite, Ha en bra Lördag kväll alla!:)
Pusspuss
     ♥  


                                              


Hejsan fölkens xD

Hejsan sitter nu hos Louise, precis kommit hit. Hon städar för fullt, tydligen väldigt väldigt socialtxD och jag sitter här och bara flummar, e på max bus och flumm humör hihi...

Har jobbat idag med, duktii väll!!:D Vet inte vare blir resten av kvällen, antingen blire Challa på nattöppet eller så ska ja träffa Linda och Hanna som precis anlänt från Norge, bööög Louise ska ju på kalas hon så hoo kan pille sig i rava HAHA!! fan va moget skrevet detta inlägge blev, men blir så iblann när man e på buus humör å inte orkar va allvarlig xD 
Kan ju länka till den otroliit fina filmen Louise har gjort om mig med, så får ni nått att skratta åt;D haha

Nej nu ska ja dra mig för ja å Liisen ska äta kaffe:D tack för mig så länge
Pusss♥

Gå in på denna länk och få ett gött skratt!
http://www.tackfilm.se/?id=1259801417390RA44


baske mig

nej nu fåre baske mig bli skärpning här tycker ja, glömmer ju bort å skriva ju, kasst!!:/..


kommer mer imorn, orkar inte skriva nu för Bina e trött, hon har jobbat kvällen ikväll plus att hon ska uppte möran å jobba, dukti väll!!;D så därför säger ja go natt nu:)
Pusspuss


RSS 2.0