Meeeen...

Va fan gör man då, har max tråkigt ja, vill ju hitta på något orkar inte bara sitta hemma och glo på tv eller film eller vare nu e:P.. Har jobbat idag iaf från klockan 1 till halv 8 typ, e fortfarande uppe i varv efter jobbet eftersom de e sånt jädra tempo där ibland;) hehe..

Skulle ladda upp massa bilder förut me men hela skiit blogg sidan bara haka upp sig så allt bara krångla och till slut blev allt bara borta så ja blev sådär göör gla som man kan bli i sådana situationer xD.. Var meningen att vi, ett gäng skulle dra på hockey imorn med, fick ledigt från jobbet och allt för att kunna få se denna spännande match, och precis då får ja reda på att de inte fanns några biljetter kvar så då blev ja sådär GLAAA igen!! xD...

Nej men detta funkar ju bara inte, kan ju inte sitta här och va såhär negativ på en sådan vacker och underbar fredagskväll som denna, får nästan gå ner till min kära familj i tv soffan och titta på Lets Dance eller INTE!! Vet verkligen inte vad de är men ja klarar verkligen inte bara sitta hemma en hel kväll i soffan, själv!.. De bara kryper i bena på mig och så sitter ja bara å babblar och strir medans ett bra program på tvn är så mamma och pappa håller på å flyger i take på mig :/ haha va ille de låter då men så ärrä, men men nu fick ja äntligen något att göra, fanns iallafall någon som ville hitta på något en fredags kväll som denna, härligt härligt!!:)

~Ha en fortsatt bra och trevlig kväll allesammans :) pusss~


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0